Cornilleau 200X Sport Utendørs Grå

200X-bordet, basert på bevist teknologi, er ideell for kamper mellom familiemedlemmer, venner eller enda mer erfarne spillere. Dens høydejusterbare ben og kraftige bremser sørger for stabilitet, selv i hager med ujevnheter og bakker. Og med sine store hjul kan det flyttes lett.

Funksjoner og ergonomi

Det er raskt og enkelt å sjekke at bordtennisnettet er perfekt stramt. Skarp og presis, den vil ikke gå slapt over tid.

Oppbevaring av ball og racket

200X har noen praktiske lagringsfunksjoner. Du kan oppbevare racketer og baller på sidene av bordet. Start et spill når du vil – du trenger ikke å gå på jakt etter baller.

Ultra-enkle justerbare føtter

200X-bordet er utstyrt med et innovativt system som gjør det enkelt å justere føttene. Bare vri på hjulet for å stille bordet til riktig nivå – ingen anstrengelse er nødvendig! Ingen grunn til å løfte bordet, fordi mekanismen ikke er direkte festet til foten eller i direkte kontakt med gulvet. Enkelt og effektivt.

Spillopplevelse

God spille kvalitet:

Med sin 5 mm tykke laminat spilleflate, tilbyr 200X bordet deg spille kvalitet som er perfekt for daglig bruk. Enten du liker å spille med venner eller familie, er dette et bord som passer både nybegynnere og mer erfarne spillere.

Antirefleksbelegg:

For å spille på topp, må du sørge for at du kan spille i solen uten å bli blindet av gjenskinn. SOFTMAT-finishen på 200X-bordet reduserer intensiteten av solstrålene tredobbelt sammenlignet med et ubehandlet bord.

Svingbare føtter

Ikke alle hager har et helt jevne underlag som bordtennisbordet må ha. Med sine svingbare plater nederst på føttene, tilpasser 200X seg til alle typer underlag. Sett opp bordet uansett hvor du vil uten å gå på kompromiss med kvaliteten på spillet ditt. Plen, jord, grus, sand – uansett terreng, vil bordet ditt å takle det!

En tykk ramme for å holde panelet rett

Rammen er den metalliske strukturen som støtter spilleflaten. Tykkere rammer sørger for at panelet holder seg flatt lenger. 200X-rammen er, i likhet med alle Cornilleaus utendørsbord, laget av aluzink, en korrosjonsbestandig legering som inneholder stål, aluminium og sink, kjent for sin ekstreme stabilitet. Med en tykkelse på 40 mm er rammen på 200X-bordet tykk nok til å garantere et fast grep.

Sikkerhet og holdbarhet

Ultra holdbare materialer

Bordplaten med massiv kjerne laminat er designet for å tåle selv de tøffeste testene. Kraftig regn, snø, ekstrem varme – den forblir den samme uansett vær. Racketslag og andre støt vil ikke sette spor. Alle metallene som er brukt i 200X-tabellen har fått korrosjonsbeskyttelse og valgt for deres motstand. Det er ingen tilfeldighet at 200X, som alle våre utendørsbord, har 10 års garanti.

Et sikkert lås system

200X bordtennisbordet har 8 låsepunkter, i tråd med gjeldende standarder. Dette systemet garanterer at panelene forblir perfekt vannrette i spillestilling og perfekt vertikale i lagringsposisjon. For å aktivere det, trykk bare på knappene på sidene av bordet.

Et kompakt bord med mer sikkerhet

COMPACT TECHNOLOGY® foldesystem designet av Cornilleau reduserer risikoen for at bordet mister balansen. Det forhindrer også barn i å snike seg mellom panelene i oppbevaringsposisjon, og gjør bordet ditt lettere å åpne og lukke. Når den er brettet, har den den doble fordelen at den er mindre klumpete enn et vanlig bord, og lettere å håndtere.

To bremser

Selv i en skråning vil bordet holde seg mens du spiller og når det brettes opp i lagringsposisjon. Når du aktiverer de to bremsene som er montert på 200X-bordet, kan du være trygg på at den ikke beveger seg.

Manøvrerbarhet

Dobbelhjul i store størrelser

Flytt bordet dit du vil og ta spillet ditt til uutforsket territorium. De store dobbelthjulene på Cornilleau-bord gir mange fordeler. Hjulene overvinner hindringer enkelt, triller jevnt over alle typer terreng og er eksepsjonelt smidige, lette å manøvrere og stabile i visse vanskelige situasjoner, for eksempel å snu seg rundt et tett hjørne for å nå det ideelle stedet for å sette opp bordet.

7 950 kr
  • Åpent kjøp
  • Personlig service
  • Raske leveranser
Write Your Own Review
Du omtaler: Cornilleau 200X Sport Utendørs Grå
Mer informasjon
SKU7250-130
VaremerkeCornilleau
KategoriUtendørsbord
Nett og nettstilling inkludertJa
Spilleflate5 mm
Størrelse274 x 152,5 x 76 cm
Størrelse75 x 167 x 155 cm
Vekt54 kg