SIKKERHET OG TRYGGHET
Det er trygt å handle hos oss. TTEX er Norges ledende bordtennisleverandør. For å gjøre kjøpene dine hos oss så enkle som mulig, legger vi stor vekt på å utvikle vår hjemmeside. Det meste av vårt vareutvalg lagerfører vi selv. Derfor kan vi opprettholde raske og sikre leveranser til kundene våre. Skulle du få problemer med noe du har kjøpt hos oss, behandler vi reklamasjoner og returer så fort som mulig både pr. telefon og e-post.

Vi tar forbehold om feil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.

Vi arbeider kontinuerlig for at du som kunde skal få best mulig service før, under og etter et kjøp hos oss.

På TTEX hjemmeside anvender vi kryptert dataoverføring. Betalings- og personopplysninger skjer gjennom sikre sider på nettet. Vi har et samarbeid med PAYER for å kunne tilby deg en rask og sikker betalingsprosess. All sensitiv kredittinformasjon som du sender krypteres omgående. Derfor kan ingen andre enn deg se informasjonen.
 
Aldersgrense ved netthandel
Er du under 18 år kan du bare handle i vår nettbutikk dersom en forelder eller foresatt samtykker til å foreta handelen for deg. Den foresatte kan sende oss sitt samtykke via e-post (info@biljaredexperten.no). Vi ber om at den foresatte i e-posten oppgir fullt navn, e-postadresse og telefonnummer.

Personopplysninger
Som kunde hos oss må du godkjenne at vi behandler opplysninger om deg. Vi kommer aldri til å la noen utenforstående ta del i disse opplysningene. Du har alltid rett til å se personopplysningene dine som finnes registrert hos oss. Dersom de er feilaktige eller ufullstendige, har du rett til å få opplysningene rettet eller slettet.
 
Angrerett
Angrerettsloven gjelder ved bestilling gjennom vår hjemmeside.  Fra du har mottatt varen, har du retur og bytterett i 14 dager.  Varen må returneres uskadet og ikke være brukt.  Ved retur eller bytte av varer betaler du selv returfraktkostnaden.  Dersom det er en reklamasjon på grunn av skadet vare eller at TTEX har sendt feil vare, står vi for alle kostnadene. I pakken ligger det en angrerettssedel som må fylles ut og sendes med pakken tilbake ved retur.
 
BETALINGSALTERNATIV
Kredittkort
Hos oss kan du bruke følgende kort:
VISA, MASTERCARD, EUROCARD

Faktura
Vi sender faktura med forfallstid 14 dager. Kommuner får forfallstid 30 dager.
 
Internettbank
For tiden tilbyr vi deg å betale gjennom Internettbank Handelsbanken og Swebank.

No products

To be determined Frakt
0NOK Totalt

Gå til kasse