Der Materialspezialist The Wall

Med den nye defensive stammen fra der-materialspezialist THE WALL har vi lyktes med å skape en fulltreffer for defensive spillere.

THE WALL er en hastighetsredusert, symmetrisk konstruert og svært kontrollerbar stamme for alle slags spillere med en spillestil som bruker maksimal rotasjon og mest mulig kontroll.
Særlig når det kommer til den nye generasjonen av plastballer, sørger denne stammen for at man får lengre kontakt med ballen og dermed også bedre rotasjon.

Disse egenskapene sørger for at klassiske defensive spillere oppnår flere fordeler, også fra halvdistanse. Spillere som bedriver forstyrrende spill inntil bordet og dermed trenger god kontroll og en noe større stamme, vil også finne en god match i THE WALL.

Denne defensive stammen tilbyr også andre gode egenskaper som korte blokkeringer, og sørger for en perfekt plassering både på basen og sidene.
THE WALL gir deg imidlertid også nok hastighet for angrep med høy rotasjon og overraskelsesskudd.
Takket være førsteklasses produksjon og konstruksjon gir denne fantastiske stammen deg lav vekt til tross for en større størrelse på stammen.

799 kr
  • Åpent kjøp
  • Personlig service
  • Raske leveranser
Write Your Own Review
Du omtaler: Der Materialspezialist The Wall
Mer informasjon
SKU3000-201-D
VaremerkeDer Materialspezialist
KategoriDefensiv
MaterialTre
FartLav
KontrollHøy