XIOM MUV 9.0S Carbon 5-star

Den mest avanserte racketen i XIOM MUV-serien gir deg muligheten til å utvikle spillet ditt og kanskje til og med begynne å tenke på profesjonell bordtennis.

Når du spiller bordtennis, spiller utstyret en stor rolle. Denne racketen er designet for de spillerne som leter etter utstyr av høy kvalitet og spenning i spillet, men samtidig til en lav pris. Takket være XIOMs spesialiserte kunnskap klarte de å utvikle dette stativet som gir utrolig valuta for pengene.

 Bordtennis er en sport som handler om skru. Det nye designet til racketen fra M-Series forbedrer skruhastigheten betydelig. Friksjonen på overflatelaget og elastisiteten i belegget er blitt kombinert på en vitenskapelig måte for å gi enda bedre skru – ved å overføre energien mer effektivt ut mot siden.

Ballkraften kan forbedres ved å legge til ekstra vekt på racketen. Økt vekt kan øke ytelsen, men det gjør også racketen litt vanskeligere å leke seg med. Med det nye designet på M-Series klarte XIOM å forbedre kraften uten å måtte øke vekten – dette ved å omfordele vektbalansen ved hjelp av lettere trematerialer.

699 kr
  • Åpent kjøp
  • Personlig service
  • Raske leveranser
Write Your Own Review
Du omtaler: XIOM MUV 9.0S Carbon 5-star
Mer informasjon
SKU2020-009
VaremerkeXIOM
Kategori5-stjerne