Xiom Omega VII China Guang

Klebrig gummi med overlegen ytelse som er enkel å bruke.

Laget i Tyskland.

MAX AT 4 gir den maksimale spenningen som kan oppnås under 4,0 mm med den offisielle grensen på gummitykkelse uten Booster. Booster ble forbudt da det var en uheldig manipulasjon, på samme måte som speedlim. Booster kan også øke gummitykkelsen til over 4,0 mm. Booster brukes fremdeles i hemmelighet for å skape mer spenning, hovedsakelig på veldig hard undergummi. Men TENSOR har utviklet seg dramatisk i forhold til Booster da den har erstattet behovet for speedlim. MAX AT 4 er den nye teknologiske utvinnelsen for å kunne   bytte ut Booster for en renere bordtennis.

Cycloid er en ny innovativ metode utviklet for å forbedre ytelsen for spesifikke mål. Omega VII med CYCLOID-teknologien øker vinnersannsynligheten. Ballens bue er kritisk høyere, noe som minimerer sjansene for at ballen fanges i nettet og maksimerer muligheten for at ballen lander på enden av motstanderens bane. Gummihastigheten har også økt ved å beregne det perfekte forholdet mellom skru og avstand. Med CYCLOID er OMEGA VII-toppskruballer ladet med mer kraft, noe som øker muligheten for å vinne.

CARBO SPONGE er undergummi-teknologien som er formulert med karbonforbindelse for å øke ytelsen på undergummien. Balansen mellom undergummien og toppbelegget er den som sammen avgjør den totale ytelsen. CARBO SPONGE – sammen med en rekke unike toppbeleggstrukturer – skaper en perfekt balanse mellom skru, hastighet og presisjon. CARBO SPONGE med Omega VIIs siste toppbelegg er optimalisert for å skape en høyere «Catapult Effect» og oppnå enda høyere og bedre «Ball Clicking» – viktige momenter for å kunne vinne i bordtennis. Undergummien er motoren i belegget, og Omega VII har den kraftigste motoren.

ELASTO FUTURA-generasjonen med CYCLOID har gjort en betydelig fremgang på tekniske plattformer. DYNAMIC FRICTION har utviklet seg til å synkronisere enda bedre med CARBO SPONGE og gir en ekstremt kraftig fordel ved angrepsspill. En ny skru-ratio per avstand skaper en ny likevekt mellom hastighet & kontroll. Den nye generasjonen har endelig oppnådd True Professional Aggression.

679 kr
  • Åpent kjøp
  • Personlig service
  • Raske leveranser
Write Your Own Review
Du omtaler: Xiom Omega VII China Guang
Mer informasjon
SKU7401-009-701-D
VaremerkeXIOM
SvampHard
SkruHøy
FartHøy