Donic Bluegrip C1

Forehand-belegg for kompromissløse toppskruspillere som ønsker en fordel når de server og returnerer server. Noe som er veldig vanskelig! Belegget gir maksimal dynamikk og en svært buet ballbane når man spiller med toppskru, samtidig som det gir et svært godt grep.

Teknologi: Undergummi med full spenning og klebrig toppbelegg. Den tyngste (90 g) og med hardest undergummi (60°) i BlueGrip-serien.

Med BlueGrip C1 og C2 har DONIC supplert serien med to versjoner som overgår alt som tidligere er blitt laget. Følgende gjelder også for disse to versjonene: Donic BlueGrip har et klebrig toppbelegg i kinesisk stil, sammen med en undergummi med kraftig katapult-effekt samt utrolige dynamiske egenskaper. Dette er noe vi vanligvis bare ser på belegg fra Japan og Tyskland. Men det finnes også mer – de dynamiske egenskapene har nemlig nå blitt enda bedre. Med en hardhet på undergummien på 60° gir C1-versjonen ballen en enda større bue når du spiller med toppskru og sørger for enda bedre fart. C2 på sin side har en litt mykere undergummi og subtile forskjeller i nubbegeometrien som sørger for ytterligere støtte og en mykere spillefølelse.

569 kr
  • Åpent kjøp
  • Personlig service
  • Raske leveranser
Write Your Own Review
Du omtaler: Donic Bluegrip C1
Mer informasjon
SKU9021-100-001-D
VaremerkeDonic
SvampHard
SkruHøy
FartMedium