Donic Bluestorm Pro AM

Anbefalt for angrepsspillere og aggressive allroundere som setter pris på fordelene med et profesjonelt gummibelegg av høy kvalitet. Perfekt balanse mellom dynamikk, kontroll og rotasjon. Teknologi: Undergummi med ekstrem katapult på 47,5° samt toppbelegg med utmerket grep.

Et belegg som brukes av profesjonelle, og som passer perfekt for alle spillere med høye ambisjoner, og som søker materialer av høyeste kvalitet. Denne nyutviklede kombinasjonen av nubbebelegget gir direkte berøring og en utmerket rebound. Undergummien sørger for en ekstremt god katapult-effekt. Den viktigste oppskriften for suksess er imidlertid utseendet på toppbelegget. Dette hjelper toppskruen selv under de vanskeligste omstendigheter. BLUESTORM PRO er ekstremt dynamisk og gir en god skru, selv ved forsiktige slag. BLUESTORM PRO AM, med en litt mykere undergummi, tilbyr den perfekte balansen mellom dynamikk, kontroll og rotasjon.

Begge versjonene gir utmerket kontroll enten du spiller aggressivt eller passivt. Dette skyldes svært høye produksjonsstandarder. Streng kvalitetskontroll med hensyn til vekt og hardhet på undergummien sørger for konsistens og yteevne på hvert eneste belegg.

679 kr
  • Åpent kjøp
  • Personlig service
  • Raske leveranser
Write Your Own Review
Du omtaler: Donic Bluestorm Pro AM
Mer informasjon
SKU9021-100-041-D
VaremerkeDonic
SvampMedium
SkruMedium
FartMedium